Knappe muziekdoos - Dans la jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO244

Dans la jungle - Moulin Roty (30)

Als je deze magnetische muziekdoos met bonte kleuren opdraait beginnen Pakou de toekan en Zimba de panter vrolijk rondjes te draaien.

Deze Dans La Jungle muziekdoos is een magisch geschenk en past perfect in een kinderkamer in jungle-thema.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668105

CollectieDans la jungle
TypeMuziekdozen
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Kleurrijke houten muziekdoos Dans La Jungle is een klassieker uit de collectie van het Franse kindermerk Moulin Roty. Dit muzikaal doosje in afgewerkt met prachtige waterverf illustraties en kan je makkelijk aandraaien om de muziek te laten spelen, terwijl dansen de 2 poppetjes in het rond. Komt verpakt in een mooi doosje.

Materiaal: hout, metaal
Afmetingen: 12 x 12 x 7 cm
Leeftijd: 3 jaar

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories