Muziekdoos sea shell canal green

Knappe muziekdoos - Sea shell canal green

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM112

Cam Cam Ocean (11)

Deze contrastrijke schelp van Cam Cam zal snel een vaste waarde worden in je kleintjes kamer. De rustgevende zeeschelp begeleidt je kleintje naar dromenland op de fijne tonen van Clair De Lune van Claude Debussy.

Daarnaast staat (of liever gezegd hangt ze) ook gewoon erg mooi in elke gezellige kinderkamer.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1024A.52

CollectieOcean
TypeMuziekmobielen
KleurBlauwgroen

Geborduurde zee schelp Sea Shell Canal Green is een muziek mobiel van Cam Cam Copenhagen uit organisch katoen. Je hangt deze schelp makkelijk op dankzij de lus met velcro en ze verspreidt keer op keer een zachte melodie door de kinderkamer. Afgewerkt met een oog voor detail komt deze zeegroene muziekmobiel verpakt in een mooie doos, een ideaal kraamgeschenk!

Melodie: Clair de Lune

Afmetingen: 17 x 18 cm - ring 5,5 cm diameter

Materiaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-label - houten ring uit esdoornhout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
715.5160.117
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Ocean
Inspiratie en stories