Knappe pop - Coquette Rousse (36cm)

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ21135

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

77,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BLW47

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Zo zijn de 'Les Coquettes'-popjes uit de 'Mademoiselle'-collectie speciaal aangepast aan de leefwereld van kleuters en hun groeiende verbeelding. De poppen ogen geen baby of peuter meer, maar zien er uit als modieuze kinderen.

'Coquette Rousse' draagt een glinsterend blauw truitje met strikjes en een donkerpaars velour rokje. De schitterende, gouden kousenbroek is de trendy finishing touch! Kam jij de rode haren van 'Coquette Rousse' wanneer ze zich klaarmaakt om op stap te gaan?
Voor mini-mama's vanaf 3 jaar. Hoogte: 36cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03600.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.