toboggan à billes Tobogogo 'Par monts et par vaux'

knikkerbaan Rollebollen 'berg- en dalbaan'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25839

Haba Kullerbü (45)

Knikkerbaan Rollebollen - basisdoos Berg- en dalbaan.
Door de scherpe bocht, langs het spiegelrad naar het dal, opnieuw omhoog tot het...

99,95 €

Add to my wishlist

Knikkerbaan Rollebollen - basisdoos Berg- en dalbaan.
Door de scherpe bocht, langs het spiegelrad naar het dal, opnieuw omhoog tot het belletje de finish aankondigt! Zuilen van verschillende hoogtes en het slimme kliksysteem zorgen voor een spectaculaire afdaling. Zo zorgt de berg- en dalbaan van HABA voor uren bouw- en knikkerplezier. Een geweldige beginnersset voor de allerkleinsten!
Deze knikkerbaan komt uit HABA's Rollebollen reeks - een grote, flexibel uit te breiden knikkerbaanspeelwereld met veel effecten. Alle rollebolbanen zijn met elkaar te combineren.

Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.
Materiaal: beukenhout, multiplex, kunststof.
Diameter knikker: 4,6 cm.

Inhoud: 1 berg- en dalafdaling, 1 belletjespoort, 1 recht baanstuk met spiegelrad, 2 steile bochten, 1 bocht, 1 helling, 1 recht baanstuk, 8 verbindingsstukken, 1 startblok, 5 zuilen, 1 knikker Paul, 2 knikkers.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.64
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :300436

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en thema's