toboggan à billes Tobogogo 'Par monts et par vaux'

knikkerbaan Rollebollen 'berg- en dalbaan' *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25839

Haba Kullerbü (45)

Knikkerbaan Rollebollen - basisdoos Berg- en dalbaan.
Door de scherpe bocht, langs het spiegelrad naar het dal, opnieuw omhoog tot het...

99,95 €

69,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Knikkerbaan Rollebollen - basisdoos Berg- en dalbaan.
Door de scherpe bocht, langs het spiegelrad naar het dal, opnieuw omhoog tot het belletje de finish aankondigt! Zuilen van verschillende hoogtes en het slimme kliksysteem zorgen voor een spectaculaire afdaling. Zo zorgt de berg- en dalbaan van HABA voor uren bouw- en knikkerplezier. Een geweldige beginnersset voor de allerkleinsten!
Deze knikkerbaan komt uit HABA's Rollebollen reeks - een grote, flexibel uit te breiden knikkerbaanspeelwereld met veel effecten. Alle rollebolbanen zijn met elkaar te combineren.

Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.
Materiaal: beukenhout, multiplex, kunststof.
Diameter knikker: 4,6 cm.

Inhoud: 1 berg- en dalafdaling, 1 belletjespoort, 1 recht baanstuk met spiegelrad, 2 steile bochten, 1 bocht, 1 helling, 1 recht baanstuk, 8 verbindingsstukken, 1 startblok, 5 zuilen, 1 knikker Paul, 2 knikkers.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
44.41847.32.653
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300436

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories