pouf mini monstres

knotsgekke 'minimonsters' zitzak*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21954

Plof neer en zak lekker weg. De minimonsters zitzak zit gewoon monsterachtig comfortabel! De mond van het minimonster is open, durf jij je hand...

239,00 €

155,35 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Plof neer en zak lekker weg. De minimonsters zitzak zit gewoon monsterachtig comfortabel! De mond van het minimonster is open, durf jij je hand erin te steken? Met handige opbergzakken aan de armen. De afneembare hoes is gemaakt van 100% polyester en is wasbaar op 30°C. De binnenzak is gevuld met piepschuimbolletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9580502.9
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301180