Knuffelkonijn Lune - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO201

Après la pluie - Moulin Roty (42)

Lune heeft haar naam niet gestolen, ze is zo donker als nacht en is afgewerkt met special geborduurde details. Dit knuffelkonijn is een mooie geboorteknuffel die je kleintje een leven lang zal koesteren.

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715022

CollectieAprès la pluie
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffelpop konijn met de naam Lune komt uit de Après la Pluie collectie van het wondermooie Moulin Roty. Er zijn een hele serie van deze schattige knuffeltjes verkrijgbaar.

Materiaal: organisch katoen en linnen

Afmetingen: 29 cm hoog

Leeftijd: geschikt vanaf 0 maanden

_

Van de hand van illustratrice Lucille Michielli (Les Parisiennes) presenteert Moulin Roty de magische knuffelcollectie Après la pluie (na de regen) Deze magische beestje komen zich verwarmen in je slaapkamer na een regenachtige tocht door het sprookjesbos. Deze dromerige beestjes zijn geïnspireerd op japanse tekeningen en dragen schattige kleedjes uit organisch katoen en linnen. Opvallend zijn ook hun grote pluche oortjes om heerlijk mee te kroelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Willy K.
  •  de 14/09/2022
leuke moderne knuffel
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories