Koninklijke punnikklos - Prinses

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ612

Djeco DESIGN BY Collectie (160)

Wil je je creatieve brein laten werken? Krijg je maar geen genoeg van handwerken en  fashion? Steek je handen uit de mouwen met deze breiklos! De prinses zal je leren om te punniken. Klosje breien is een leuke opstap voor kinderen die willen leren breien.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09834

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenPunniken en pompons maken
Leeftijdvanaf 7 jaar

Bij deze punnikklos worden de volgende items geleverd: de lieftallige prinsesklos, naald, 3 x 20 meter wol, een stervorm, een prachtige opbergdoos en het instructieboekje. 

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Afmetingen: 18 x 15 x 6 cm

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Gaby L.
  •  de 16/11/2020
Luxe Set.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories