Krokodillenknuffel

Vrolijke knuffel in zwart en wit met groene details

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZ30156

Welcome to my jungle (192)

Een lief vriendje voor in je bed of op de bank! Deze gezellige krokodil is prachtig geschilderd in zwart en wit met groene details en heeft op de...

30,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG887

Een lief vriendje voor in je bed of op de bank! Deze gezellige krokodil is prachtig geschilderd in zwart en wit met groene details en heeft op de achterkant een leuke gestipte print.
Er is toch altijd wel plek voor een nieuw vriendje?

Ethisch en duurzaam geproduceerd in India van biologisch katoen.
Afmetingen: 26x10x10 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
60900.35
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories