Kullerbü Knikkerbaan - speelbaan kriskras

Kullerbü Knikkerbaan - speelbaan kriskras *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB012

Haba Kullerbü (45)

De speelbaan Kriskras maakt deel uit van de grote, flexibele speelwereld Kullerbü met veel gave effecten.

Naast houten ballen met grappige gezichtjes rijden er ook kleurrijke auto's met het grootste gemak naar beneden. Door het kruispunt zijn er plots een stuk meer mogelijkheden, zo kan je in 1-2-3 van richting veranderen. Het slimme kliksysteem vergemakkelijkt de constructie en zorgt voor een hoop speelplezier.

79,95 €

55,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Je bent vertrokken voor uren Kullerbü-rijplezier met deze houten speelbaan kriskras, met verschillende aansluitplaatsen om andere Kullerbü-banen gemakkelijk aan te sluiten. Deze set bevat 54 verschillende onderdelen uit beukenhout en kunststof, waaronder een kruispunt dat je van richting kan veranderen, 2 grote kleurrijke knikker en 2 autootjes, er zijn verschillende montage mogelijkheden beschreven.  Komt in een handige opbergdoos.

Het Kullerbü-speelsysteem, weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters van 2 tot 8 jaar.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.330.250.453.14
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303216

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories