Kullerbü Knikkerbaan - themaset politiewerk

Kullerbü Knikkerbaan - themaset politiewerk *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB009

Haba Kullerbü (45)

Pas op daar glijdt een boef voorbij... maar gelukkig wordt hij meteen gevolgd door de dappere en bliksemsnelle agent in zijn blitse politiewagen.

Volgende stop? Jullie speelhoek?

22,95 €

16,07 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Kleurrijke themaset Politiewerk, deze set past perfect met alle Kullerbü-speelbanen van het duitse merk Haba maar is ook superleuk voor vrij spel. Er zit een leuke helling, politieauto, politieknikker en boefknikker bij. Deze leuke set bevat in totaal 12 onderdelen uit beukenhout en kunststof

Super leuke toevoeging aan de speelgoed collectie van kleine racepiloten en een leuk geschenkidee voor verjaardag of tussendoor :-)

Het Kullerbü-speelsysteem, weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters van 2 tot 8 jaar.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32.49.421.60.696
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303056

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories