Leerijke puzzel - Reis rond de wereld - 200 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ202

Leren puzzelen is niet alleen leuk voor kinderen maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van je kind. Niet alleen hand-oogcoördinatie en ruimtelijk inzicht worden gestimuleerd maar bovendien worden ook de hersenen flink getraind.

Een aangezien deze Djeco-puzzel de illustratie van een wereldkaart in zich draagt is hij nog leerlijk ook.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07412

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken

Maak een reis rond de wereld met deze grote leerrijke puzzel van de wereldkaart. Ontdek samen met de wereld ook meteen enkele van de mooiste bezienswaardigheden op onze planeet.

Bij deze Djeco-puzzel zit namelijk een leerzaam boekje met de namen van de bezienswaardigheden op de kaart. Zo kan je de Piramide van Cheops in Egypte, de Golden Gate brug in Amerika, de Eiffeltoren en de Big Ben in Europa en vele andere beroemde bezienswaardigheden spotten als je klaar bent met puzzelen. Ook wordt er een poster in hetzelfde formaat als de puzzel meegeleverd. Als het puzzelen nog een beetje moeilijk is, kan de puzzel ook op de poster worden gemaakt.

Afmeting puzzel en poster: 61 x 38 cm

Aantal stukjes: 200 kartonnen puzzelstukjes.

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Afmetingen doos: 34 x 24 x 4,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.923.24.50.768
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!