Leerijke puzzel - Reis rond de wereld - 200 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ202

Iedereen puzzelt met Djeco (83)

Leren puzzelen is niet alleen leuk voor kinderen maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van je kind. Niet alleen hand-oogcoördinatie en ruimtelijk inzicht worden gestimuleerd maar bovendien worden ook de hersenen flink getraind.

Een aangezien deze Djeco-puzzel de illustratie van een wereldkaart in zich draagt is hij nog leerlijk ook.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07412

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Korting- 30 %

Maak een reis rond de wereld met deze grote leerrijke puzzel van de wereldkaart. Ontdek samen met de wereld ook meteen enkele van de mooiste bezienswaardigheden op onze planeet.

Bij deze Djeco-puzzel zit namelijk een leerzaam boekje met de namen van de bezienswaardigheden op de kaart. Zo kan je de Piramide van Cheops in Egypte, de Golden Gate brug in Amerika, de Eiffeltoren en de Big Ben in Europa en vele andere beroemde bezienswaardigheden spotten als je klaar bent met puzzelen. Ook wordt er een poster in hetzelfde formaat als de puzzel meegeleverd. Als het puzzelen nog een beetje moeilijk is, kan de puzzel ook op de poster worden gemaakt.

Afmeting puzzel en poster: 61 x 38 cm

Aantal stukjes: 200 kartonnen puzzelstukjes.

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Afmetingen doos: 34 x 24 x 4,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.923.24.50.768
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories