Leerrijk leesboek - Dik oké

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH093

Dit is een positief en herkenbaar verhaal over hoe scheldwoorden je zelfvertrouwen helemaal naar beneden kunnen halen en de impact van pestgedrag.

‘Dikke koe! Nu al moe?’ Kaat schrikt van die lelijke woorden. Wout gebruikt ze erg vaak. Kaat wordt er triest van. Sinds vorig maand speelt Kaat in de basketbalploeg van Wout. Wout is de beste speler. Iedereen vindt Wout geweldig. Behalve Kaat. Wat moet er nu gebeuren? Wie kan Kaat helpen?

14,95 €

8,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914537

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurSofie De Moor
IllustratorSanne Thijs
GenreLeren lezen
STOP/FINISTOP
Dit leesboek Dik Oké toont de impact van pesten en schelden maar gaat ook over de
kracht van goeie vrienden en familie. Het hoofdpersonage Kaat is een niet-stereotiep meisje dat graag basketbal speelt.
 
Auteur: Sofie De Moor
Illustrator: Sanne Thijs
Afmetingen: 16 x 14,5 cm
Uitgeverij: De Eenhoorn

Pagina's: 32
Leeftijd: 7+
ISBN: 9789462914537

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.5016.50.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.