Leerzame puzzel 36 paarden - 100 stukjes

Kwalitatieve kinderpuzzel gemaakt uit gerecycleerd karton, vanaf 5 jaar

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER166

Crocodile Creek 36 dieren (13)

Deze grote puzzel bestaat uit 100 stukjes. Als je hem gemaakt hebt tel je 36 verschillende paardenrassen van Belgische trekpaard tot Engels volbloed.

Je ontdekt ze allemaal - én kan ze benoemen - dankzij de bijhorende prent met de naam op van elk paard. En alles past mooi samen in de compacte, stevige koker. Heerlijk cadeau voor elke kleine paardliefhebber!

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3840551

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Plezant & leerrijk tegelijk. Deze mooie puzzel van het populaire Crocodile Creek zit in een unieke koker met touwtje, bestaat uit 100 stukjes en toont 36 verschillende paarden... wist jij dat er zoveel verschillende bestonden? Er zit ook een blad bij met alle benamingen van de merries en hengsten op in verschillende talen.

Aantal stukjes: 100 stukjes - 36 paarden

Afmetingen: puzzel 36 x 48 cm - doos ø12 x 20 cm

Leeftijd: 5+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories