Leuk gelukspopje - Julika

Staat: Nieuw product

Haba

HAB576

Iedere dag is een genot met deze toffe gelukspop naast je. Kinderen kunnen al hun zorgen delen met deze schattige pop. Daarna is het allemaal niet erg meer. Vergeet niet enorm veel knuffels te geven. 

Leuk om cadeau te doen als eerste popje aan jouw popje ;-)

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304578

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf de geboorte

Leuk beschempopje Julika is een zacht lappenpopje van Haba met geluksbrenger rond haar nek en 2 mooie bruine vlechten. Haar shirt en de sokjes zijn aangenaaid. In dezelfde serie heb je ook nog Rike en Live, voor ieder wat wils.

Materiaal: polyester.
Lengte pop: 21 cm
Wasbaar: op 30°C. Niet geschikt voor in de droger/droogtrommel.

Fantasie doet groeien! Kinderen ontdekken door opwindende rollenspellen de wereld der volwassenen! Met de HABA-poppen kruipen ze in verschillende rollen en spelen situaties uit het dagelijkse leven na. Tijdens het spelen oefenen ze lichaamstaal en verbaal handelen, leren ze gevoelens verwerken en zich sociaal op te stellen. Bovendien worden ze geconfronteerd met bepaalde rolpatronen en vinden ze hun eigen spelregels uit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202580.11
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!