cagette à légumes Biofino

leuk houten groentekistje*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17230

Als je mama naar de markt moet voor enkele boodschappen, dan bied jij maar al te graag je beste lekkernijen aan. In dit leuk houten kistje zit...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3818

Leeftijdvanaf 3 jaar
Als je mama naar de markt moet voor enkele boodschappen, dan bied jij maar al te graag je beste lekkernijen aan. In dit leuk houten kistje zit een stoffen preistengel, twee wortels, een banaan en twee tomaten. Vers en lekker! Geschikt voor geboren marktkramers vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.411.419.10.361
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.