Leuke mini puzzel - Een nacht in het bos - 150 stukjes

Kleine puzzel in een uniek buisje met 150 puzzelstukjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO189

Le jardin - Moulin Roty (42)

Zag je ooit zo'n leuke puzzel als deze? Hij bestaat uit 150 stukjes en zit in een handig buisje. Zo neemt hij niet veel plaats terwijl hij wel garant staat van uren puzzelplezier, keer op keer weer.

Deze puzzel staat vol knap geïllustreerde huisjes, tenten en kampen om te verblijven in het bos. Waar zou jij willen slapen?

7,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712405

CollectieLe Jardin du Moulin
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 7 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken

Mini puzzel Een nacht in het bos uit de Le Jardin Du Moulin collectie van Moulin Roty. Deze prachtig geïllustreerde puzzel voor mini-ontdekkers bestaat uit 150 puzzelstukjes en zit samen in een uniek buisje - makkelijk om op te bergen en mee te nemen als je op reis gaat.

In deze reeks zijn er 3 verschillende puzzels verkrijgbaar.

Afmetingen: 10 x 15 cm
Leeftijd: vanaf 7 jaar

_

Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories