Leuke puzzel cirkels

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT169

Eerste speelgoed van Plan Toys (39)

Leren door te spelen. Leer alles over cirkels, kleuren en ordenen met deze kleurrijke legpuzzel van PlanToys.

Heerlijk om de fijne motoriek bij te schaven en de oog-hand coördinatie te verbeteren bij elk stukje dat je kleintje oppakt en weer op zijn plaats legt.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5387

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Van groot naar klein, puzzel samen de kleurrijke cirkels met handige knopjes terug op de juiste plaats. Deze houten puzzel cirkels van PlanToys is ideaal eerste speelgoed voor inimimi puzzelfans. Ook verkrijgbaar met andere vormen.

Afmetingen: 28 x 10,5 x 1 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.53
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories