toverstaf 'sea star'

Leuke toverstaf - Sea star

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP074

Fabelab's Wanderlust collectie (25)

Duik je mee in de magische wereld van Fabelab? Dit Scandinavisch merkje vindt hun inspiratie bij onze kleine dromers & avonturiers en zo hebben ze een hele reeks speelse en prachtige producten om uren mee zoet te zijn. Deze leuke toverstaf met zeester bovenaan is perfect om alles en iedereen weg of om te toveren!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1801635299

CollectieCoastal
TypeVerkleedsets
KleurBlauw

Magische Fabelab toverstaf Sea star met belletje, uit de 'Under the sea'-collectie van Fabelab.

Materiaal: organisch katoen - natuurlijk grenen hout - belletje

Afmetingen: 7 x 25 cm

Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.030.260.05
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Wanderlust collectie
Inspiratie en stories