Lieftallig gelukspopje - Rike

Staat: Nieuw product

Haba

HAB575

Met dit schattige popje kan je dag niet meer stuk! Kinderen kunnen al hun zorgen delen met deze schattige pop. Daarna is alles maar half zo erg meer! Het fantastische kameraadje heeft wel één hartenwens: veel knuffels! 

Leuk om cadeau te doen als eerste popje aan jouw popje ;-)

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304579

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf de geboorte

Lieftallig gelukspop Rike van HABA. Ze draagt een medaillon en haar rok heeft een dubbele voering, het shirt met de lange mouwen is aangenaaid. In dezelfde serie heb je ook nog Liv en Julika, voor ieder wat wils.

Materiaal: polyester
Lengte pop: 21 cm
Wasbaar: op 30°C - niet geschikt voor in de droger/droogtrommel.

Fantasie doet groeien! Kinderen ontdekken door opwindende rollenspellen de wereld der volwassenen! Met de HABA-poppen kruipen ze in verschillende rollen en spelen situaties uit het dagelijkse leven na. Tijdens het spelen oefenen ze lichaamstaal en verbaal handelen, leren ze gevoelens verwerken en zich sociaal op te stellen. Bovendien worden ze geconfronteerd met bepaalde rolpatronen en vinden ze hun eigen spelregels uit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202580.11
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.