Lieftallige pop - Betty *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB144

poppen wereld van Haba (58)

Betty is een mooi welkomstcadeau voor baby’s , ze is super zacht en een soepele eerste pop voor de allerkleinste poppenmama's. Maar ook de jaren erna zal ze graag meespelen met haar poppenmama en papa.

Deze zachte pop van HABA komt verpkat in een hoogwaardige cadeauverpakking.

25,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303151

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Dit is een prima speelkameraadje voor kleine kindjes, vanaf de eerste dag vergezelt ze haar kleine eigenaar overal naartoe. Deze lappenpop van HABA biedt troost als er tranen vloeien, houdt ervan urenlang te spelen en waakt trouw tijdens dutjes over je kleinste schattebout.

Geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar.

Afmetingen: 24 x 9 cm

Materiaal: polyester

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.51715.50.302
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories