Lieve duo puzzeltjes - Woonplekjes

10 mini kinderpuzzels voor mini's vanaf 2 jaar

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ246

Iedereen puzzelt met Djeco (83)

Na de eerste inlegpuzzels, is je kleintje klaar voor echte puzzelstukken. Deze set van 10 kleine duopuzzeltjes is een echte aanrader. De puzzeltjes hebben een leuk thema waar elk kindje van houdt: dieren en hun huisje. Waar woont de uil? En de kikker? Puzzel alles maar lekker bij elkaar.

7,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08164

CollectieEducational games
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Eerste set puzzels met grote kartonnen stukken voor jonge kinderen. Ga op zoek naar het juiste leefplekje van elk dier en verenig dat diertje met zijn eigen plekje. De kikker woont in de vijver en het konijntje in het konijnenhok. De set bevat 10 puzzels van telkens 2 stukken.

Set van 10 puzzeltjes (elk bestaande uit 2 stukken), verpakt in een stevige doos. Geschikt vanaf 2 jaar.  Materiaal: karton.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.212.212.20.381
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories