Lieve grote pop Mon grand poupon - Lilou - 36 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR127

Mon grand poupon van Corolle (40)

Mag Lilou bij jouw komen spelen? Deze pop met Afrikaanse looks komt uit de Mon Grande Poupon collectie van het Franse poppenmerk Corolle.

Ze geurt naar heerlijke vanille en kan écht zitten. Haar oogjes vallen vanzelf toe als je haar te slapen legt en ze houdt van spelen, knuffelen en lekker gezellig samen zijn. Heb jij een poppenouder is huis die haar wil adopteren?

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 130190

CollectieMon grand poupon
TypePoppen
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Babypop Lilou van Corolle heeft een perfect formaat (36 cm) en past mooi in de armen van je kleintje. Het hoofdje, de armen en beentjes van Lilou zijn gemaakt van zachte vinyl, die heerlijk naar vanille geurt. Dankzij het zachte lijfje kan je Louise makkelijk bewegen en zelf helemaal alleen laten zitten. Haar duim kan in haar mond en als je de pop neerlegt, sluit ze haar slaapoogjes.

Haar mooie bloemenoutfit, bijpassend haarlint met strik en ballerina's kan je uitdoen als je wil en we hebben ook een hele collectie van Mon grand poupon kleedjes en accessoires waarmee je deze Corolle pop kan stylen en het spelen nog leuker maakt!

Hoogte pop: 36 cm

Leeftijd: geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
154023.50.96
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories