poupée Rubina avec bébé

lieve pop Rubina (30cm) met baby *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24174a

poppen wereld van Haba (60)

Popje Rubina en haar baby zijn de nieuwe beste vrienden van je kleine hartendief! Rubina is 30 cm groot en heeft een zacht lichaam om te...

47,50 €

Add to my wishlist

Popje Rubina en haar baby zijn de nieuwe beste vrienden van je kleine hartendief! Rubina is 30 cm groot en heeft een zacht lichaam om te knuffelen, van te houden en om aan en uit te kleden. Het liefst gaat ze met haar baby'tje wandelen! Ge je met haar mee?
Inhoud: pop Rubina met kleren, babypop (12cm) en babydraagdoek.

Materiaal: gewatteerd lichaam, haar van chenille en kleren in katoen/polyester. Leeftijd: vanaf 1 1/2 jaar.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.210350.456
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301525

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories