Lieve zachte pop Jil - 30 cm

Staat: Nieuw product

Haba

HAB671

poppen wereld van Haba (58)

Maak kennis met Jill, een zacht speelkameraadje voor alle poppenouders.

Jill draagt een prachtige jurk en haarband met bloemetje in haar haar, dankzij de velcro-sluiting kan je haar makkelijk omkleden. Deze eerste pop is ideaal voor zelf de kleinste speelvogels en is altijd goed gezind.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305239

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Deze zachte knuffelpop van Haba draagt de mooie naam Jil. Ze is lekker zacht en ideaal om mee te spelen en te knuffelen. Dankzij de klittenbandsluiting kan de kledij van deze grote, zachte knuffelpop gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden. Extra klerensetjes en poppenaccessoires zijn apart verkrijgbaar.

Afmetingen: 30 x 8,5 cm
Materiaal: katoen, polyester
Leeftijd: voor kleintjes vanaf 1,5 jaar

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories