Lise baby eetset - Rose multi mix

Ideaal voor stijlvolle mini's die net zelf beginnen eten

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6574

Aan tafel met Liewood (267)

Voor het eerst mee aan tafel eten is een grote mijlpaal. Die moet je vieren met deze geweldige baby eetset in mooie kleuren en veilige materialen.

Het siliconen materiaal is vaatwasserbestendig en ontbreekbaar, al hopen we natuurlijk dat dit servies vooral op de tafel belandt in plaats van ernaast ;-)

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15073 2255

TypeEetsets

Lise baby eetset Rose multi mix uit de collectie van het Deense merk LIEWOOD bestaat uit een rond bord met hoge rand, kinderbestek en zalige kindermok. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleurencombinaties. Perfect cadeau voor een eerste verjaardag.

Materiaal: 100% silicone
Afmetingen kom: Ø12 cm en 3,8 cm hoog (380 ml) • beker: Ø 6,7 cm en 6,3 cm hoog • bestek: 9 cm hoog
Wasadvies: Vaatwasmachinebestendig • Veilig voor contact met voedsel

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van mooie babymusthabes, stylish speelgoed tot hip kinderservies - stuk voor stuk functioneel en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. De collecties zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories