Liva siliconen lepels - 4-pack - Safari rose multi mix

Set van 4 zachte en handige babylepels met safari dierendetails

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4353

Beestige Safari Mix by Liewood (15)

Deze silicone lepeltjes zijn helemaal gemaakt op maat van baby's en peuters. Ze passen perfect in kleine handjes, zijn zacht en afgewerkt met 4 Liewood diertjes.

De Liva lepels zijn gemaakt uit silicone, 100% voedselveilig en zacht voor het mondje van je baby. De kleine reliëf markeringen op de lepel tonen hoever de lepel in het mondje kan, ideaal om je baby eten te geven of zelfstandig te leren eten.

26,00 €

20,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13044-1119-ONE SIZE-CU

CollectieLiva
TypeBestek
PrintsRose multi mix
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Set van 4 siliconen Liva lepels Safari rose multi mix van Liewood zijn perfect voor kleintjes die starten met vast voedsel zoals fruit- en groentepapjes. Leuk afgewerkt met een olifant, krokodil, nijlpaard en leeuw aan de bovenkant van de lepels. Fijn om mee te eten, te spelen en zelfs als bijtring te gebruiken.

Ook verkrijgbaar in andere mooie kleuren.

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij en voedselveilig
Afmetingen: 2,5 x 4,5 x 14 cm
Wasadvies: Mag in de vaatwasser tot 65°C • Niet geschikt voor de oven, microgolfoven of vriezer • Geschikt voor voeding tot 70°C • Niet geschikt voor schotelwarmer • voor eerste gebruik even wassen met milde zeep of in de afwasmachine • Voedselveilig

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Beestige Safari Mix by Liewood
Inspiratie en stories