Magische dierenkop Zoo eenhoorn

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM175

Eenhoorns spreken tot de verbeelding van iedereen. Met dit vilten exemplaar van KidsDepot heb je een echt eye-catcher om elke dag te bewonderen.

Deze leuke dierenkop uit de dierenboel collectie van Kidsdepot staat heel leuk in de kinderkamer of aan de muur in de speelhoek van je kleintjes.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20010950

TypeMuurdecoratie
DiertjesEenhoorn

Wat een beestenboel! Deze toffe dierenkoppen passen prima in de kinderkamer, baby- of speelkamer, hebben een hoog knuffelgehalte en zijn gemaakt van vilt. Ze hebben een lus zodat ze makkelijk op te hangen zijn. Ook leuk als je meerdere dieren met elkaar combineert, er zijn er meer dan 10 verschillende.

Afmetingen:  16 x 30 cm

Materiaal: vilt

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box tot het wandrek boven de speeltafel: KidsDepot heeft het allemaal!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.45
KidsDepot - Echt hippe woonaccessoires vind je bij Kidsdepot , met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een unieke look voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer, met KidsDepot maak je het plaatje helemaal compleet. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!