Magische pop - Fee Freya

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR505

Sprookjespop Freya is een prachtig cadeau en is perfect voor urenlang fantasierijk rollenspel. 

Ze is zo mooi om naar te kijken, prachtig gemaakt van katoen en heeft lieflijk gestikte kenmerken en prachtig goudkleurig wit garen. Mag ze jouw betoveren?

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 209458

CollectieKerstmis
TypePoppen
KleurRoze

Magische pop Fee Freya uit de collectie van Meri Meri is gekleed in een mooie roze tule jurk met feeënvleugels van gouden glitterstof, een glinsterende hoofdband met sterren en ze draagt zelfs een mini glinsterende toverstaf. 

Materiaal: katoen met polyester vulling - gestikte details met goudkleurig wit garen/haar - gekleed in roze tule jurk - glitterstof feeënvleugels met toverstaf en ster hoofdbandaccessoires 
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar 
Afmetingen: 19,1 x 48,9 x 8,3 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.