peluche chimpanzé aimanté Jocko

Magnetische knuffel chimpansee Jocko

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ22492

Welcome to my jungle (219)

Jocko is niet zomaar een chimpansee, hij heeft iets speciaal... Er zitten magneten in zijn handen en voeten! Zo bengelt hij overal rond, maar...

129,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Jocko is niet zomaar een chimpansee, hij heeft iets speciaal... Er zitten magneten in zijn handen en voeten! Zo bengelt hij overal rond, maar natuurlijk slaat Jocko zijn armen het liefst rond jou. Gemaakt van zachte pluche dat super zacht en natuurlijk aanvoelt. De vrolijke aap is niet alleen een geweldig knuffeldier, maar ook een prachtige accessoire in de kinderkamer. Met gele "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen.

Materiaal: 76% acryl, 24% katoen.
Afmetingen: 50x27x18 cm.
Wasbaar in de machine op 30°.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories