Magnifieke drinkbeker in acryl - pastel groen

Staat: Nieuw product

Rice

RI050

Alles voor een paas feestje (69)

Bekers hoeven niet lelijk of scheeuwerig te zijn te zijn. Dat bewijst dit prachtexemplaar van Rice zonder enige moeite.

Deze drinkbeker in acryl brengt een retro toets aan tafel en ziet er tegelijk erg modern en hedendaags uit. Nog eens voldoen?

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HSGLC-SWPG

SamenstellingenAcryl
TypeBekers
KleurGroen

Beeldig pastel groen glas in acryl van het Deense merkje Rice. Maak je tafelsetting compleet door deze glazen te mixen & matchen met je favoriete drinkbekers of een kan uit dezelfde serie van Rice. Zeker een kijkje waard.

Afmetingen: 12 cm hoog, diameter 8 cm

Materiaal: acryl (voedsel veilig, BPA-vrij)

Gebruiksadvies: mag niet in de vaatwasser, niet geschikt voor dranken boven de 70°C, mag wel in de diepvriezer

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.120.080.12
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories