Maileg Strandparasol met mosterdgele streepjes

Zomers poppenhuisaccessoire voor in de tuin of op het terras

Staat: Nieuw product

Maileg

MLG127

Ga je mee op vakantie met de Maileg muizen? (30)

Tijdens een zonnige dag op het strand kunnen de Maileg muizen best wat schaduw gebruiken. Gelukkig is er dan deze mooie strandparasol met stoffen doek, gele streepjes en een houten staander.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11-1410-00

CollectieMuizen
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
KleurMosterdgeel
Leeftijdvanaf 3 jaar

Strandparasol van MAILEG is ideaal voor je Maileg muizen om onder te zitten als de zon te fel schijnt. Leuk voor in de tuin van je poppenhuis of voor als je speelpoppetjes op vakantie gaan.

Leuke tip: Meer strandaccessoires en strandcabines met mama, papa, grote broer of zus zijn apart verkrijgbaar bij De Kleine Zebra >

Afmetingen: 15 cm
Materiaal: katoen en FSC hout
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Wasadvies: niet wassen, enkel afnemen met een vochtige doek

_

Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG met mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires.

Dit Deens merk boordevol charme wil inspireren en kinderen hun zelfverzonnen verhalen tot leven laten komen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Spel dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Maileg - Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG! Dit Deense designmerk is vooral gekend van de iconische mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires die instant tot de verbeelding spreken van jong en oud. Meet the designer Dorthe Mailil is de designer en illustrator achter dit magische merk: Wij geloven in het maken van verhalen! Wij geloven dat herinneringen worden gemaakt door de simpele geneugten van kinderen, waardoor hun verbeelding tot leven komt. De beste verhalen zijn hun verhalen. Wij geloven in het inspireren van kinderen en iedereen in hun leven om zichzelf en hun verhalen naar de wereld te brengen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Sinds de oprichting van Maileg heeft Dorthe vele prijzen en awards gewonnen voor zowel haar speelgoed als voor haar bekende illustraties die over de hele wereld verschijnen in boeken, tijdschriften en zelfs tv-shows. Tijdloze kwaliteit, boordevol charme Prachtig vormgegeven vilten karakters, handgemaakte kleertjes, moderne meubels en nostalgische accessoires met zoveel charme en persoonlijkheid. Mice in a box, konijntjes, bosvrienden en een variatie aan lieve dieren in alle soorten en maten zijn stuk voor stuk favoriete metgezellen. Elk stuk speelgoed is met liefde ontworpen in Denemarken en vervaardigd met natuurlijke materialen zoals linnen en katoen. Alle producten zijn getest om te voldoen aan de veiligheidsnormen van zowel de EU als de VS. Dit Deens merk wil inspireren en kinderen aanzetten tot spelen. Spelen dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.
Collectie Ga je mee op vakantie met de Maileg muizen?
Inspiratie en stories