Maileg Wandelaarster Muis met slaapzak - Grote zus

Schattige mini muis hiker met oprolbare slaapzak op de rug

Staat: Nieuw product

Maileg

MLG287

Ga je mee op vakantie met de Maileg muizen? (29)

Ga met je hiker muis mee op een lange wandeling of gezellige kampeertocht. Ze draagt haar slaapzak op haar rug.

Bijpassende tent, rubberboot en kampeeraccessoires apart verkrijgbaar voor heerlijk fantasierijk spel!

38,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 17-2204-00

CollectieMuizen
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Muis Wandelaarster Grote Zus uit de collectie van MAILEG is een fantasierijk knuffeltje dat van trektochten houdt en waar je kindje zalig mee kan spelen, knuffelen en fantaseren.

Leuke tip: prima match met de Maileg Happy Camper kampeertent of rubberbootje. Meer speelfiguurtjes en extra accessoires zijn apart verkrijgbaar, check zeker de rest van onze Maileg collectie >

Afmetingen: 12 cm lang
Materiaal: katoen
Leeftijd: vanaf de geboorte
Wasadvies: wassen op 30°C

_

Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG met mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires.

Dit Deens merk boordevol charme wil inspireren en kinderen hun zelfverzonnen verhalen tot leven laten komen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Spel dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
41200.019
Maileg - Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG! Dit Deense designmerk is vooral gekend van de iconische mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires die instant tot de verbeelding spreken van jong en oud. Meet the designer Dorthe Mailil is de designer en illustrator achter dit magische merk: Wij geloven in het maken van verhalen! Wij geloven dat herinneringen worden gemaakt door de simpele geneugten van kinderen, waardoor hun verbeelding tot leven komt. De beste verhalen zijn hun verhalen. Wij geloven in het inspireren van kinderen en iedereen in hun leven om zichzelf en hun verhalen naar de wereld te brengen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Sinds de oprichting van Maileg heeft Dorthe vele prijzen en awards gewonnen voor zowel haar speelgoed als voor haar bekende illustraties die over de hele wereld verschijnen in boeken, tijdschriften en zelfs tv-shows. Tijdloze kwaliteit, boordevol charme Prachtig vormgegeven vilten karakters, handgemaakte kleertjes, moderne meubels en nostalgische accessoires met zoveel charme en persoonlijkheid. Mice in a box, konijntjes, bosvrienden en een variatie aan lieve dieren in alle soorten en maten zijn stuk voor stuk favoriete metgezellen. Elk stuk speelgoed is met liefde ontworpen in Denemarken en vervaardigd met natuurlijke materialen zoals linnen en katoen. Alle producten zijn getest om te voldoen aan de veiligheidsnormen van zowel de EU als de VS. Dit Deens merk wil inspireren en kinderen aanzetten tot spelen. Spelen dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.
Collectie Ga je mee op vakantie met de Maileg muizen?
Inspiratie en stories