mijn eerste scooter

Mijn eerste houten trottinette

Staat: Nieuw product

Vilac

JT158

Zie hem gaan, zie hem gaan, op zijn allereerste step!

Deze houten step is prima voor de allerkleinste, dankzij de 4 wielen is hij voldoende stabiel en kan je kindje zowel binnen als buiten rondrijden naar hartenlust.

Fijn cadeautje voor een 2e verjaardag!
 

78,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1130

CollectieVilac Premier âge
TypeLoopfietsen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Trottinette met sportieve look in hout, van Vilac. De vier wielen zorgen voor stabiliteit en zijn geluidloos. Er is een kleine zakje aanwezig zodat de knuffel of kleine belangrijke spulletjes van je kindje overal mee naartoe kunnen.

Al ruim 100 jaar maakt Vilac hoogkwalitatief speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd!

Afmetingen: 60 x 57 cm.

Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
523513.53.05
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.