Mijn eerste puzzeldoos*

Staat: Nieuw product

Haba

HABA knikkerbaan (44)

Help je kindje zijn eerste puzzels te maken. Met deze mooie doosjes van Haba voor kids vanaf 2 jaar neem je alvast een goede start. De vrolijke...

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3900/3901/3902/2434

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Help je kindje zijn eerste puzzels te maken. Met deze mooie doosjes van Haba voor kids vanaf 2 jaar neem je alvast een goede start. De vrolijke puzzels met grote stukken zijn ideaal voor kleine kinderhandjes. Elke doos bevat 6 leuke puzzels en een houten figuurtje om vrij mee te spelen. Keuze uit verschillende varianten. Materiaal: stevig karton.
Leeftijd: vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.9523.70.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories