mijn 'eerste' puzzeldoos*

Staat: Nieuw product

Haba

Help je kindje zijn eerste puzzels te maken. Met deze mooie doosjes van Haba voor kids vanaf 2 jaar neem je alvast een goede start. De vrolijke...

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Help je kindje zijn eerste puzzels te maken. Met deze mooie doosjes van Haba voor kids vanaf 2 jaar neem je alvast een goede start. De vrolijke puzzels met grote stukken zijn ideaal voor kleine kinderhandjes. Elke doos bevat 6 leuke puzzels en een houten figuurtje om vrij mee te spelen. Keuze uit verschillende varianten. Materiaal: stevig karton.
Leeftijd: vanaf 2 jaar.

Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.9523.70.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3900/3901/3902/2434