mijn eerste spellen 'Bloemenfee'

mijn eerste spellen 'Bloemenfee'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24408

Mijn eerste spellen van HABA (10)

Het is lente in feeënland. Rosalina Bloemenfee vliegt van hot naar haar en verstrooit haar toverstof. Hierdoor steken de bloemen bij de vijver en...

24,95 €

Add to my wishlist

Het is lente in feeënland. Rosalina Bloemenfee vliegt van hot naar haar en verstrooit haar toverstof. Hierdoor steken de bloemen bij de vijver en op de zei hu knoppen omhoog. De kinderen helpen Rosalina voor de bloemen te zorgen zodat ze samen de nieuwe bloemen ook echt laten bloeien.
Bloemenfee is een coöperatief stapelspel om kleuren te ordenen. Met glinsterende feeënfiguur en veel tips om spelenderwijs de ontwikkeling te bevorderen. Geschikt voor 1-3 kleine bloemenfeeën vanaf 2 jaar.

Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.36.822.50.794
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301612

Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en thema's