Mijn eerste spellen - Bloemenfee

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24408

HABA knikkerbaan (54)

Het is lente in feeënland. Rosalina Bloemenfee vliegt van hot naar haar en verstrooit haar toverstof. Hierdoor steken de bloemen bij de vijver en op de zei hu knoppen omhoog. De kinderen helpen Rosalina voor de bloemen te zorgen zodat ze samen de nieuwe bloemen ook echt laten bloeien.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301612

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Bloemenfee is een coöperatief stapelspel om kleuren te ordenen. Met glinsterende feeënfiguur en veel tips om spelenderwijs de ontwikkeling te bevorderen. Geschikt voor 1-3 kleine bloemenfeeën vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.36.822.50.794
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories