Mijn eerste spellen - Naar bed !

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (26)

Het is de hoogste tijd om naar bed te gaan! Maar het konijn, de beer en de kat kunnen niet slapen, want hun beddjes, hoofdkussens en dekens zijn helemaal overhoop gehaald. Bovendien wil elk dier ook absoluut zijn favoriete knuffeldier.

Wanneer de kinderen een goed geheugen en een beetje geluk bij het omdraaien van de plaatjes hebben, slagen ze erin om de dieren snel naar bed te brengen. Slaapzacht iedereen!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304763

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeMemoryspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Mijn eerste spellen Naar bed! van HABA speelt in op een alledaags maar cruciaal thema tussen ouders en kinderen: bedtijd. Inclusief groot, kindvriendelijk speelmateriaal van hout en stevig karton, ook geschikt dus voor de allerkleinsten.

Inhoud: 3 dierenfiguren, 3 knuffeldieren, 3 bedjes, 3 hoofdkussens, 3 dekens, 20 plaatjes, 1 aanlegplaat, 1 spelhandleiding.

Korte instructies:
• Kaartjes verdekt in het midden op tafel leggen; konijn, beer, kat en aanlegplaat ernaast; bedjes, dekens, hoofdkussens en knuffeldieren als voorraad klaar houden.
• Coöperatief spel: kind draait een kaartje om: weergegeven bedje, hoofdkussen, deken of knuffeldier bij gepaste figuur leggen of kaartje met potje, beker, tandenborstel of boek tegen de aanlegplaat leggen.
• Dier in bedje leggen zodra het bijpassende bedje, hoofdkussen, deken en knuffeldier werden verzameld.
• Iedereen heeft gewonnen als de 3 dieren in hun bedje liggen voor de 8 kaartjes tegen de aanlegplaat werden gelegd; anders heeft iedereen verloren.
• Met variant als memo of lotto.

Materiaal: hout, stevig karton
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Aantal spelers: 1 - 3 personen
Speelduur: ongeveer 10 min

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
  • Door T.C. H.
  •  de 10/06/2021
Goede verhouding prijs/kwaliteit, leuk spel
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories