Mijn eerste spellen - Naar bed !

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (147)

Het is de hoogste tijd om naar bed te gaan! Maar het konijn, de beer en de kat kunnen niet slapen, want hun beddjes, hoofdkussens en dekens zijn helemaal overhoop gehaald. Bovendien wil elk dier ook absoluut zijn favoriete knuffeldier.

Wanneer de kinderen een goed geheugen en een beetje geluk bij het omdraaien van de plaatjes hebben, slagen ze erin om de dieren snel naar bed te brengen. Slaapzacht iedereen!

9,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304763

CollectieMijn eerste spellen
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Mijn eerste spellen Naar bed! van HABA speelt in op een alledaags maar cruciaal thema tussen ouders en kinderen: bedtijd. Inclusief groot, kindvriendelijk speelmateriaal van hout en stevig karton, ook geschikt dus voor de allerkleinsten.

Inhoud: 3 dierenfiguren, 3 knuffeldieren, 3 bedjes, 3 hoofdkussens, 3 dekens, 20 plaatjes, 1 aanlegplaat, 1 spelhandleiding.

Korte instructies:
• Kaartjes verdekt in het midden op tafel leggen; konijn, beer, kat en aanlegplaat ernaast; bedjes, dekens, hoofdkussens en knuffeldieren als voorraad klaar houden.
• Coöperatief spel: kind draait een kaartje om: weergegeven bedje, hoofdkussen, deken of knuffeldier bij gepaste figuur leggen of kaartje met potje, beker, tandenborstel of boek tegen de aanlegplaat leggen.
• Dier in bedje leggen zodra het bijpassende bedje, hoofdkussen, deken en knuffeldier werden verzameld.
• Iedereen heeft gewonnen als de 3 dieren in hun bedje liggen voor de 8 kaartjes tegen de aanlegplaat werden gelegd; anders heeft iedereen verloren.
• Met variant als memo of lotto.

Materiaal: hout, stevig karton
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Aantal spelers: 1 - 3 personen
Speelduur: ongeveer 10 min

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories