mijn eerste spellen 'Teddy's kleuren en vormen'

Mijn eerste spellen - Teddy's kleuren en vormen

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (147)

Als de kinderen een duik nemen in de liefdevol geïllustreerde wereld van Teddy, leren ze spelenderwijs kleuren en vormen kennen. Twee...

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5976

Leeftijdvanaf 2 jaar

Als de kinderen een duik nemen in de liefdevol geïllustreerde wereld van Teddy, leren ze spelenderwijs kleuren en vormen kennen. Twee coöperatieve regelspellen versterken deze vermogens. En niet alleen is het vrij puzzelen heel erg leuk, het bevordert ook de fijnmotoriek en het herkennen van details. Voor 1-4 kleine teddyberen vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.37.116.10.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories