Mini babpopje Plons met bootje

Staat: Nieuw product

Corolle

COR030

Plons, plons, plons, ... deze leuke poppenset kan je kleintje keer op keer vergezellen tijdens het badmoment want deze pop mag gewoon mee in het water. Ze kan dobberen op het water, tussen het badschuim, een duikje wagen in het heerlijke water of gewoon mee genieten van het badmoment.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 120090

TypePoppen
Afmetingen pop20 cm

Corolle maakt al 40 jaar poppen die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Speciaal voor kleine mama's vanaf 18 maanden, biedt de 'mon premier'-collectie een complete wereld van zachte babypoppen en bij deze Mini bad Plouf/Plons set zit zelfs een leuk geel bootje om tussen het badschuim te varen. De bijpassende mini bad pop draagt een schattig Fuchsia badpakje met schattig geel zeepaardje op.

Lengte popje: 20 cm

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: deze babypop is klein en licht en kan echt mee in bad, naar het zwembad of het strand. Het hoofdje, de armen en beentjes van dit badpopje zijn gemaakt van zachte vinyl, die heerlijk naar vanille geurt. De oogjes zijn bruin geschilderd.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.