Mini's - Broodset

Driedelige set met houten broodplank, broodmes en theedoek

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH033

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Met deze mini's broodset lijkt het net alsof er iemand op het aanrecht van je Muizenhuis een broodje aan het smeren is. Of gebruik de set in een muizen winkeltje of restaurantje.

In deze set zit een houten broodplank, snijmes uit metaal en stoffen theedoek die zorgen voor nog meer kijk- en speelplezier!

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH11010

Mini's Broodset van Het Muizenhuis hebben precies de goede maat voor je eigen in elkaar geknutselde Muizenhuis speelhuis. De mooie materialen zorgen ervoor dat de mini’s er super realistisch uitzien. Omdat de mini’s gemaakt zijn in een kralenfabriek, zijn ze tot in de kleinste details afgewerkt. Verzamel alle mini sets voor extra speel- en kijkplezier!

Inhoud: 1 broodplank, mes en theedoek
Schaal: 1:12
Materiaal: metaal, hout en stof
Afmetingen verpakking: 7,7 x 4,2 x 1,7 cm - snijplank: 2,9 cm - mes: 2,7 cm - theedoek: 5,5 x 5,5 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories