Mini's - Drankflessen

Set van 4 miniatuur flessen met stickervel

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH034

Bouw je eigen Muizenhuis (18)

De leukste kleine mini's van het Muizenhuis zijn ideaal om jouw zelfgemaakte Muizenhuis mee aan te kleden!

Zet een fles op de eettafel of zet alle vier netjes op een rijtje in je winkeltje. Ook leuk voor in een muizencafé of restaurantje! Deze drankflessen zijn super leuk voor het uitbreiden van je keukentje en zorgen voor nog meer kijk- en speelplezier.

3,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH11006

Mini's Drankflessen van Het Muizenhuis hebben precies de goede maat voor je eigen in elkaar geknutselde Muizenhuis speelhuis. De mooie materialen zorgen ervoor dat de mini’s er super realistisch uitzien. Bij sommige mini's zit een stickervelletje met labels, zodat je zelf kan kiezen welk etiket er op het flesje of potje moet zitten.Verzamel alle mini sets voor extra speel- en kijkplezier!

Inhoud: 4 rode en groene drankflessen met stickervel
Schaal: 1:12
Materiaal: plastic
Afmetingen verpakking: 7,7 x 4,2 x 1,7 cm - flessen: 4 cm hoog
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories