Mini's - Koekenpan

Donkerblauwe mini pan met steel en deksel uit echt metaal

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH037

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Laat die muizen lekker kokkerellen met deze metalen mini koekenpan. Zet de pan op het gasfornuis of hang hem op in de keuken. Of zet de pan midden op een gedekte tafel: het avondeten staat klaar!

Dit pannetje ziet er erg realistisch uit, is super leuk voor het uitbreiden van je Muizenhuis keukentje en zorgt voor nog meer kijk- en speelplezier.

 

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH11003

Mini's Koekenpan van Het Muizenhuis hebben precies de goede maat voor je eigen in elkaar geknutselde Muizenhuis speelhuis. De mooie materialen zorgen ervoor dat de mini’s er super realistisch uitzien. Verzamel alle mini sets voor extra speel- en kijkplezier!

Inhoud: 1 donkerblauwe pan met witte stippen
Schaal: 1:12
Materiaal: metaal
Afmetingen verpakking: 7,7 x 4,2 x 1,7 cm - pan: 4 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories