Moderne bamboe taartschaal (34 cm)

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ27636

Bamboe servies - ENGEL. (10)

Bamboe taartschaal van ENGEL. met mooi grafisch patroon.
Fruittaart, profiteroles, rijsttaart, biscuit, cake,...Homemade of niet: elk gebak...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 17.09

CollectieBamboe servies
TypeBorden
KleurMeerkleurig
Bamboe taartschaal van ENGEL. met mooi grafisch patroon.
Fruittaart, profiteroles, rijsttaart, biscuit, cake,...Homemade of niet: elk gebak ziet er smakelijker uit op een echt taartbord. Bovendien heb je geen gedoe met een ongezellige doos of een net iets te klein bord.

De taartschaal van ENGEL. is mooi in alle eenvoud. Met frisse kleuren en een grafisch patroon past het bord op iedere feesttafel. Matcht perfect met de bamboe taart standaard ook opgenomen in ons ENGEL. assortiment.
Het bord is gemaakt van volledig afbreekbaar bamboe, kan in de vaatwasser en is bestand tegen warme gerechten en dranken. Diameter: 34 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
343400.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Bamboe servies - ENGEL.
Inspiratie en stories