Mon grand poupon pop met potje en accessoires - Emma - 36 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR129

Mon grand poupon van Corolle (49)

Zindelijkheid is erg fascinerend en deze pop met de naam Emma kan je kleintje helpen het gegeven beter te begrijpen. Maar ze is ook gewoon super leuk om mee te spelen, te verzrogen én pip te laten doen.

49,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 130250

CollectieMon grand poupon
TypePoppen
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Mon Grand Poupon pop Emma met potje van Corolle heeft een perfect formaat (36 cm) en past mooi in de armen van je kleintje. Emma is volledig gemaakt uit zachte vinyl, die heerlijk naar vanille geurt. Je kan haar armen en benen bewegen, ze mag mee in bad en doet zelf pipi als je op haar een flesje geeft en nadien op haar buikje duwt terwijl ze op het potje zit.

We hebben een hele collectie van Mon grand poupon kleedjes en accessoires waarmee je deze Corolle pop kan stylen en het spelen nog leuker maakt!

Inhoud set: grote babypop, tutje, flesje en plaspotje.

Hoogte pop: 36 cm

Leeftijd: geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1540291.1
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories