Mon grand poupon pop met potje en accessoires - Emma - 36 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR129

Mon grand poupon van Corolle (7)

Zindelijkheid is erg fascinerend en deze pop met de naam Emma kan je kleintje helpen het gegeven beter te begrijpen. Maar ze is ook gewoon super leuk om mee te spelen, te verzrogen én pip te laten doen.

49,50 €

34,65 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 130250

CollectieMon grand poupon
TypePoppen
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Mon Grand Poupon pop Emma met potje van Corolle heeft een perfect formaat (36 cm) en past mooi in de armen van je kleintje. Emma is volledig gemaakt uit zachte vinyl, die heerlijk naar vanille geurt. Je kan haar armen en benen bewegen, ze mag mee in bad en doet zelf pipi als je op haar een flesje geeft en nadien op haar buikje duwt terwijl ze op het potje zit.

We hebben een hele collectie van Mon grand poupon kleedjes en accessoires waarmee je deze Corolle pop kan stylen en het spelen nog leuker maakt!

Inhoud set: grote babypop, tutje, flesje en plaspotje.

Hoogte pop: 36 cm

Leeftijd: geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1540291.1
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories