Mooie iso-thermische lunchtas Zoo - Uil

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB145

SKIP*HOP uilen (15)

Onmisbaar voor onderweg en voor kleintjes die ook on-the-move of op school willen genieten van een frisse lunch. Ook handig voor een dagje pretpark of als je gaat kamperen. Dankzij het adreslabel is hij makkelijk herkenbaar.

De lunchie van Skip Hop blinkt uit in kwaliteit, lekker kleurrijk, makkelijk proper te maken en helemaal kidsproof!

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 212104

CollectieZoo collection
TypeKoeltasjes
DiertjesUil

Maak lunchen nog leuker dankzij deze iso-thermische lunchtas Uil uit de Zoo collectie van Skip Hop. Op maat gemaakt van kleine kinderen of voor mama en baby onderweg. Deze zachte lunchtassen hebben een ruim hoofdcompartiment voor een brooddoos, snacks, drankjes en meer. Het geïsoleerd, makkelijk proper te maken interieur houdt eten en drinken koud. Er is ook een extra binnenzakje in gaas voor lunchgeld, een ijspak of bestek. De lunchtas is makkelijk proper te maken aan de binnenkant met een vochtige doek en een beetje zeep.

Verkrijgbaar in een hele boel beestjes. Een praktisch en origineel verjaardagsgeschenk voor kleine dierenvriendjes.

Afmetingen: 8 x 22 x 19 cm
Aanbevolgen leeftijd: vanaf 2,5 jaar
Gebruiksadvies: vanwege kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder de 2,5 jaar - Reinig de koeltas voor het eerste gebruik - Inspecteer het product voor elk gebruik. Gooi weg bij het eerste teken van schade of zwakte - Controleer altijd de voedseltemperatuur voordat u gaat voeren - Bewaar niet in direct zonlicht, omdat dit het product kan beschadigen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP uilen
Inspiratie en stories