Mooie knuffelpop - Wiebke

Staat: Nieuw product

Haba

HAB260

poppen wereld van Haba (58)

Hallo, mijn naam is Wiebke en ik hou van de zomer. Dan kan ik samen met mijn vriendinnetjes over de zomerweiden lopen en bloemen plukken voor mijn poppenmama.

Dankzij de velcro-sluiting kan de kledij van deze zachte Haba knuffelpop gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden, ze draagt altijd wat bloemen als versiering in haar haar, de zachte materialen maken haar streelzacht, door de geborduurde accenten is deze pop ook voor de kleinste kindjes veilig.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303664

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Wiebke is een geweldige eerste pop voor kleine poppenouders. Leuk om mee te knuffelen, een dutje te doen of leuk mee te spelen. Deze zachte knuffelpop ziet er heerlijk zomers en fleurig uit en valt vast meteen in de smaak bij jouw kleine hartendief. Ook leuk om cadeau te doen!

Afmetingen: 11 x 30 cm
Materiaal: katoen, polyester
Leeftijd: voor kleintjes vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.59340.334
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories