Mooie Les Parisiennes pop - Mademoiselle Blanche

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO217

les Parisiennes de Moulin Roty (15)

Mademoiselle Blanche is een zeer stijlvolle jongedame die door de straten van Parijs slentert ...

Ze is gekleed in een groene jurk met patroon, een gestippelde kraag en katoenen legging, haar kapsel is afgewerkt met twee blauwe linten in haar haar. Een uniek en wondermooi geschenk voor elke stijlvolle mini!

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642537

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Elegante pop Mademoiselle Blanche uit de Les Parisiennes van Moulin Roty. Een wondermooie en unieke zachte popje dat het vast meteen tot beste vriendin van jouw kleintje schopt. Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van deze collectie draagt Blanche een nieuwe outfit, volgens de laatste mode.

Afmetingen: 26 cm lang
Leeftijd: voor kinderen vanaf 1 jaar
Wasadvies: wassen in de machine op 30 ° C op wolprogramma - niet in de droger

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories