Mooie Les Parisiennes pop - Mademoiselle Blanche

Stijlvolle speelpop met 2 dotjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO217

les Parisiennes de Moulin Roty (10)

Mademoiselle Blanche is een zeer stijlvolle jongedame die door de straten van Parijs slentert ...

Ze is gekleed in een groene jurk met patroon, een gestippelde kraag en katoenen legging, haar kapsel is afgewerkt met twee blauwe linten in haar haar. Een uniek en wondermooi geschenk voor elke stijlvolle mini!

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642537

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Elegante pop Mademoiselle Blanche uit de Les Parisiennes van Moulin Roty. Een wondermooie en unieke zachte popje dat het vast meteen tot beste vriendin van jouw kleintje schopt. Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van deze collectie draagt Blanche een nieuwe outfit, volgens de laatste mode.

Afmetingen: 26 cm lang
Leeftijd: voor kinderen vanaf 1 jaar
Wasadvies: wassen in de machine op 30 ° C op wolprogramma - niet in de droger

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories