Mooie melamine medium beker in kaki

Staat: Nieuw product

Rice

KZ40927

Let's summer met RICE (4)

De melamine reeks van Rice is een echte klassieker. Heel handig en mooi, zowel voor binnen als buiten, en perfect voor de kinderen. Ga je voor alles in 1 kleur, of mix and match je liever met de andere tinten zoals soft pink of dark mint?

4,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MELCU-KHA

SamenstellingenMelamine
TypeBekers
KleurGroen

Rice stopt zijn bekende melamine servies elk seizoen in een nieuw fris kleurtje, deze keer in stijlvol kaki. Mooi te combineren met de andere kleuren van het Rice servies.

De beker is niet alleen geschikt voor warme en koude dranken, zowel voor kinderen als voor volwassenen, maar heeft nog massa's andere mogelijkheden, zoals bloempotje, pennenhouder, bowl voor kraaltjes, rauwe groenten of ander voedsel enz.

Materiaal: melamine
Afmetingen: ∅ 9 x 9 cm

Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar. Let op: melamine is een stevig materiaal dat veel mogelijkheden biedt. Het breekt niet zoals porselein, keramiek of glas, maar kan berken op plaatsen waar het op harde grond valt en is niet geschikt voor voedsel boven de 70°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.090.090.1
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories