Mooie muzikale sneeuwbol - Les Moustaches

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO130

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Ga je lekker mee dansen door de kamer op de melodie van deze muzikale sneeuwbol met muzikale muis? Of leg je je lekker in je bedje voor een zalige dutje?

Deze Les Moustaches sneeuwbol is een prachtige decoratie om de kinderkamer gezelliger te maken en verspreid een rustgevende melodie.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666241

CollectieLes Moustaches
TypeSneeuwbollen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Muzikale sneeuwbol Les Moustaches van het Franse merk Moulin Roty. Deze muziekdoos met muzikale kat en glitter confetti in de vorm van een sneeuwbal staat super mooi op het nachtkastje van je kapoen en verspreid een rustgevende melodie. Onderaan deze muziekbol zit een sleutel om aan te draaien en de melodie te laten spelen, schud om het te laten sneeuwen. Wondermooi geschenkje voor elk kind.

Afmetingen: 11 cm diameter - 13,5 cm hoog
Materiaal: kunststof
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories