Mooie pop - Paloma

Staat: Nieuw product

Corolle

COR081

Ma Corolle collectie by Corolle (38)

Heb je graag een unieke pop voor jouw kleine poppenmoeder? Ga dan voor de Ma Corolle pop, een prachtige pop van hoge kwaliteit met prachtig lang blond haar om zelf aan te kleden en te stylen.

Dit is dé pop om uren mee te spelen en te koesteren.

45,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 200050

CollectieMon grand poupon
Afmetingen pop36 cm

Ma Corolle: dat zijn poppen om te personaliseren!
"Mama ik wil graag de pop met rosse haren met de kleedjes van de blonde pop. Kan dat?" Dankzij de Ma Corolle-collectie is het antwoord op dit scenario 'ja'. Door eenvoudigweg drie stappen te doorlopen, kan je de pop van je dromen samenstellen:

1. kies een pop om aan te kleden
2. selecteer een favoriete look
3. maak je eigen poppenverhaal met matching accessoires

De poppen uit de Ma Corolle collectie zijn 36 cm groot en hebben mooie, lange haren om te tooien. Net als de andere Corolle poppen, hebben ook deze een zacht en soepel lichaam. Ma Corolle poppen zijn geschikt vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories