Mooie pop - Paloma

Staat: Nieuw product

Corolle

COR081

Ma Corolle collectie by Corolle (65)

Heb je graag een unieke pop voor jouw kleine poppenmoeder? Ga dan voor de Ma Corolle pop, een prachtige pop van hoge kwaliteit met prachtig lang blond haar om zelf aan te kleden en te stylen.

Dit is dé pop om uren mee te spelen en te koesteren.

45,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 200050

Ma Corolle: dat zijn poppen om te personaliseren!
"Mama ik wil graag de pop met rosse haren met de kleedjes van de blonde pop. Kan dat?" Dankzij de Ma Corolle-collectie is het antwoord op dit scenario 'ja'. Door eenvoudigweg drie stappen te doorlopen, kan je de pop van je dromen samenstellen:

1. kies een pop om aan te kleden
2. selecteer een favoriete look
3. maak je eigen poppenverhaal met matching accessoires

De poppen uit de Ma Corolle collectie zijn 36 cm groot en hebben mooie, lange haren om te tooien. Net als de andere Corolle poppen, hebben ook deze een zacht en soepel lichaam. Ma Corolle poppen zijn geschikt vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories